Z mládežnických týmú hráli pouze ml, žáci

21.03.2018 11:53

O minulém víkendu se z mládežnických týmů Horalů představili jen mladší žáci. Utkání starších žáků v sobotu 17.3.  a ml. dorostenců v neděli 18.3. na KOVU byla z důvodu nezpůsobilého hřiště odložena.

"B" tým (dívky) nastoupil k utkání s Olympem a po vyrovnaném průběhu se nakonec štěstí přiklonilo k domácímu týmu

HBC Prachatice "B"- HBC Olymp J.Hradec 3:2

Remízové a bezbrankové utkání s lepším koncem pro Mečouny pak odehrál tým chlapců. Hosté byli tentokrát mírně horším týmem ale domácím střelcům se nepodařilo překonat výborného brankáře Mečounů. Přesto i remiza je úspěch, protože Horalíci jsou prvním týmem v sezóně, který dokázal Mečounům sebrat bod.
HBC Prachatice "A"- HBC Plzeň 0:1 (ss)
Penaltovým střelcem se stal Jan Beneš. (Plzeň)

Komentář:

V sobotu od 13:00 se utkali mladší žáci A se suverénem přeboru HBC Plzeň. Hrál se vyrovnaný zápas, který po odehraných 36 minutách neměl vítěze, ba co víc, neměl ani jednoho úspěšného střelce a zrodila se tak v hokejbale málo vídaná plichta 0: 0. Oba týmy, si sice dokázaly vypracovat několik zajímavých brankových příležitostí, ty ale zůstaly nevyužité i díky skvěle chytajícím gólmanům obou týmů. Strhující podívanou museli rozhodnout samos...tatné nájezdy. I ty byli mimořádně vyrovnané a o bodu navíc rozhodla až sedmá série. Proti Plzni odehráli kluci podle mého názoru jeden z nejlepších zápasů a dokázali tak připravit o bod tým jenž byl v tomto ročníku až doposud 100 %. Je důležité, že kluci vidí, že se dá hrát s každým, a že vzájemná podpora, nasazení a správné hokejbalové srdíčko dokážou divy!! Pánové klobouček!! HIGHLANDERS GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!