Víkend mládežníků byl ve znamení soustředění a "Challenge Cupu"

27.02.2019 10:46

Velkou radost udělala Horalům nominace na "Přípravný kemp talentované mládeže U14", který proběhl tradičně v Přelouči. V hledáčku reprezentačních trenérů uvízli hned dva hráči z Prachatic a to Ondřej Makovička a Jonáš Novák. Oba strávili v Přelouči celý víkend. V sobotu měli kluci na programu dovednostní cvičení a řízenou hru a v neděli na ně čekal "Challenge Cup".

Nedělního turnaje se zúčastnilo celkem pět týmů, kluci byli rozděleni do dvou týmů - červený(kde hrál Jonáš Novák) a modrý (kde hrál Ondřej Makovička). Dalším účastníkem byl reprezentační výběr žen, tým dorostenců z nedalekého Heřmanova Městce a reprezentační výběr dívek do 18 let. Dresy posledně jmenovaného "repre" výběru dívek do 18 let na turnaji oblékly další zástupkyně prachatického hokejbalu a to Verča Červíková, Ivča Petrášková a Kristýna Štěpková.

Zástupci našeho klubu byli při hře vidět a svými výkony mateřskému klubu ostudu rozhodně neudělali. Jediným negativem tak zůstává fakt, že nabitý program neumožnil všech pět prachatických zástupců společně vyfotit