Přípravky i minipřípravky na turnajích ...

03.10.2019 20:59

I za dohledu hrající asistentky trenéra Rózy Bajčíkové se konaly první dva turnaje přípravek a minipřípravek, oba na Pedagogu v Českých Budějovicích ‼️

Na trénincích v září nové sezony 2019/2020 se objevilo spousty nových kluků a holek, kteří si chtěli vyzkoušet hrát za Horaly hokejbal. "Za tak hojnou účast nových kluků a holek jsme velice rádi a věříme, že se i nadále naše hokejbalová rodina bude rozrůstat", kvitují trenéři těch nejmenších.
Hned po týdnu tréninků vyjela horalská družina na svůj první turnaj sezony. Pro mnohé z miníků to byl jejich vůbec první turnaj. V zápasech proti obvyklým jihočeským mládežnickým celkům si nevedli vůbec zle. Na turnaji se jak přípravky i minipřípravky tedy utkali proti Písku, Pedagogu ČB, Blatné, Suchdolu nad Lužnicí. Něco se vyhrálo, něco se prohrálo, tak jak to ke sportu patří a mladí Horalíci si hlavně dobře a s radostí zahráli.
Druhý turnaj se konal za dalších 14 dní taktéž v Českých Budějovicích. Hrálo se proti stejným soupeřům, ale už s trochu většími zápasovými zkušenostmi a menší bázní než při prvním turnaji. Navíc i každý trénink je znát, že si hráči více rozumí s hokejkou a míčkem na holi.
Tento víkend 6.10.2019 má minipřípravka volno, zato přípravky jedou do Blatné na společný turnaj se Západem. Držíme jim palce!!!

Na obrázku může být: 1 osoba, venku