Po pěkném výkonu nevezou mladší žáci ze Stříbra ani bod

09.05.2018 06:02

Po pěkném výkonu nevezou mladší žáci ze Stříbra ani bod

Na slunnou sobotu 5. května vyšel mladším žákům zápas ve Stříbře s místními Buldoky. Horalíci začali v úvodu diktovat tempo zápasu a v čase 5:59 byli odměněni gólem v domácí síti. Po přihrávce Jonáše Nováka vstřelil první banku utkání Honzík Štěpánek. Hosté byli při chuti, snažili se vstřelit další gól, ale brankář domácího celku byl proti a tak se do konce třetiny skóre neměnilo.

Druhá třetina byla pro Horaly jako ...zlý sen. Zatímco Horalé předváděli pěkné kombinační akce, tak góly stříleli po brejcích domácí. Tři góly za zády hostujícího brankáře tak znamenaly změnu skóre na 3:1 pro domácí po druhé části hry.

Poslední třetina byla opět ve zněmení tlaku Horalů, ale další gól přidali domácí. Z brankáře Buldoků už se málem rodila pro Horaly noční můra. Jeho kouzlo odčaroval opět Honzík Štěpánek, tentokrát po přihrávce Martina Willmanna a začalo se rodit drama. Horalé pak při své přesilové hře stáhli brankáře a Jonáš Novák přihrál Honzíkovi Štěpánkovi na hattrick. Do konce zápasu zbývala cca minuta a stav byl rázem 4:3 pro domácí. Horalé získali pásmo, opět stáhli brankáře, ale tentokrát už se jim gól vstřelit nepodařilo. Ke vší smůle, která Horaly v tomto zápase provázela, pak domácí zachytili hostující rozehrávku a pět vteřin před závěrečnou sirénou pečetili vítězství do prázdné branky Horalů.

Kluky je nutno za předvedený výkon pochválit! Předvedli řadu pěkných akcí a i poměr střel 35:19 v jejich prospěch hovoří o tom, že si s sebou vzali evidentně navlhlý střelný prach. Je dobré, že je nepovedené utkání nepoložilo a už v šatně z nich čišelo odhodlání do dalších bojů!!!