Play-off je tady !

13.04.2015 20:31

To, na co čekali hokejbalisté i jejich příznivci je tady. PLAY-OFF !! Horalové, po slušných výkonech v průběhu celé sezóny splnili cíl, který si dali před soutěží - vyhrát základní část. To se podařilo a je to mimochodem největší úspěch klubu v jeho dvacetileté historii. Ve čtvrtfinále play-off , které se hraje na tři vítězná utkání, se potkají s osmým týmem BS P%luhův Žďár.

To, že play-off je úplně jiná soutěž dnes již nikdo nepochybuje. Hlavně budějovické týmy ale i Písek budou oproti základní části disponovat úplně odlišnými sestavami, plnými t zv. "hokejek". Ano, play-off je divácky atraktivní ale pro velkou většinu hokejbalistů v kraji nespravedlivé. Mnozí, kdo celý rok bojovali v týmech o umístnění, musí přepustit místo hráčům kteří se na vybojované pozici podíleli minimálně nebo vůbec. A ještě jedno negativum. Příchodem hokejistů se hokejbal stává více hokejem a rozhodčí tento trend bohužel tolerují. Ale dosti polemik.

Již v sobotu 18.4. od 16,00 hod. a v neděli 19.4.2015 od 14,00 hodin přijďte povzbudit své Horaly a buďte rozdílovým hráčem. Play-off rozehraje i rezerva ve stejné dny rovněž na domácím hřišti s SK Hospíz, od 13,30 hod. v sobotu 18.4. a od 11,30 hod v neděli 19.4.2015.