O víkendu brali body muži "A" i dorostenci, béčko neuspělo v Suchdole.

23.09.2012 13:08

KHbL:  Highlanders "A" - SK Hospříz 7 : 5 (3:2, 1:1, 3:2)

Poměrně "divoký" zápas, dramatický až do samého závěru viděla hrstka diváků v sobotu 23.9. v Žernovicích. Hosté přijeli s odhodláním konečně smazat nulu v bodovém zisku na svém kontě a Horalové naopak doma body moc nerozdávají. První třetina dala vzpomenout na smolný zápas prvního kola se Stars S.Vrbné. Domácí vedli 2:0, hosté během dvou minut srovnali ale tentokrát domácí ještě v závěru třetiny dali vedoucí branku. Ve druhé třetině skórovali oba týmy jednou a drama se přeneslo do závěrečné části. V ní za pět minut vedli domácí již 6 : 3 a zdálo se že se nemůže nic stát. Bojovní a velmi nebezpeční hosté (každý jejich útok znamenal velký problém) pět minut před koncem během minuty dvěma brankami utkání opět zdramatizovali ale prakticky vzápětí kapitán Horalů Turek ( 3 branky ) definitivně rozhodl.

Branky: Turek 3 (Dojčar 2, S. Květoň, M.Kadlec), Švácha 2 (Dojčar, S.Květoň), M. Kadlec 2 (S.Květoň 2, Turek 2)

Sestava: Študlar, (Pixa), P.Bárta, P.Bušek, Dojčar, M.Kadlec, S.Květoň, J.Leffler, Mík, Novák, K.Sedláček, Švácha, Turek, Cabák, Markytán 

OHbL:  SK Suchdol n.L. - Highlanders "B"  6 : 2  (3:2, 0:0, 3:0)

Horalové podruhé za sebou venku "padli" když nadějný výsledek drželi dvě třetiny. V poslední třetině ale domácí rozhodli o svém jasném vítězství.

NHbL st. dorostu:  HBC Prachatice - HBC C.S.K.A. K.Vary  5 : 1,  4 : 2