Na Horaly čeká velmi náročný víkend

26.03.2015 21:59

Dalšími zápasy pokračují o víkendu jihočeské hokejbalové soutěže. Horalům sice nevyšel vstup do jarní části když při otevření svého stánku těsně prohráli s Betonovou ale po vítězstvích nad SK BS Pluhův Žďár a minulý víkend na nájezdy na hřišti SK Pedagog, se přiblížili možnosti vyhrát základní část 2.NHbL . Nyní jim stojí v cestě nevyzpytatelný HC ŠD Písek, který se po špatném podzimu v jarní části zvedl a vyhrává jeden zápas za druhým. V  prvním vzájemném souboji byli šťastnější Horalové, když zvítězili 5:4. Chceme navázat na vítězství z minulého kola nad Pedagogem, potvrdit dobrou formu a přiblížit se vítězství v základní části soutěže. Víme ale že nás čeká těžké utkání proti soupeři, který zatím na jaře nepoznal hořkost porážky, říká před vzájemným soubojem vedoucí mužstva J.Parkman. Sobotní utkání je na programu od 14,00 hodin.

Druhý sobotní duel obstará rezerva Horalů v KHbL, když se od 11,30 hod. utká s Datly z Blatné kteří zatím okupují druhé místo v tabulce a s nimiž v prvním utkání v Blatné prohráli až na nájezdy 2:3, v nedělním utkání od 11,00 hod. pak hostí poslední tým soutěže Vikings Č.Budějovice, první utkání 5:2 pro Horaly

Potvrdí Horalové současnou formu a protáhnou své vítězné série? Odpověď nám přinese následující víkend.

Dorostenci v Extralize ml. dorostu zatím nezískali ani bod. Pokusí se o to v neděli, když dopoledne v 10,30 hod. hrají s SKZ H.Bříza v Třemošné a odpoledne od 16,00 hod. na Kladně s Alpiqem Kladno.