Minipřípravka v Blatné stoprocentní

30.11.2018 15:06

Na obrázku může být: 1 osoba, venku

V sobotu 24.11.2018 byl na programu další turnaj přípravek a minipřípravek, tentokráte v Blatné. V mrazivém dopoledni, ještě po II. sportovním plese v Prachaticích, bylo dosti náročné jak pro trenéra, tak i pro rodiče, tento turnaj zvládnout. Dětem však mráz a chvílemi i déšť vůbec nevadil a třásly se nedočkavostí na každý další zápas.
Minipřípravka si i v okleštěné sestavě způsobené hlavně podzimními nemocemi poradila s každým soupeřem. H...lavními tahouny týmu bylo trio Róza, Ženda a Bufna (tedy Bajčíková, Ženíšek a Bušek), a také nesmíme zapomenout na výtečně chytajícího Lukáše Horu v brance.
Přípravka měla také problémy se sestavou, ale nakonec jsme do Blatné odjeli ve slušném počtu osmi hráčů. Díky Martinu Vachtfeitlovi, který je tzv. obojživelník (nevadí mu hrát v poli, ani chytat v brance), jsme měli i v brance velkou oporu. Po první výhře nad nepříjemnou Zliví, pak kluci z přípravky ostatní zápasy vždy jen smolně prohráli 1:2. "Herně jsme vždy měli víc ze zápasu, ale nedařilo se nám moc v koncovce. Doufám, že to zlepšíme a spravíme si náladu na posledním letošním turnaji přípravek v hale v Plzni, který nás čeká už tuto sobotu 1.12.?", řekl po turnaji trenér Švácha.

Minipřípravka
Výsledky:
HBC Prachatice x Datels Blatná zelení 11:0
HBC Prachatice x Datels Blatná červení 5:2
HBC Prachatice x Datels Blatná červení 4:2
HBC Prachatice x Pedagog ČB 9:3

Sestava:
Hora Lukáš (G), Ženíšek Petr, Bušek Adam, Bajčíková Róza, Hauser Marek, Hauser Daniel

Přípravka:
Výsledky:
HBC Prachatice x Zliv 4:1
HBC Prachatice x Datels Blatná 1:2
HBC Prachatice x Pedagog ČB 1:2sn
HBC Prachatice x HC ŠD Písek 1:2

Sestava:
Vachtfeitl Martin (G), Rek Martin, Fučík Filip, Keresteš Ondřej, Schánělec Patrik, Novák Dominik, Kovandová Kristýna, Brůžek Adam