III. hokejbalový turnaj pro fanoušky HC Mountfield!

12.06.2012 17:41

 

HC Mountfield a fanklub HCM pořádá dne 23.6.2012 již třetí ročník hokejbalového turnaje. Tento turnaj se opět uskuteční na umělém povrchu položeném v malé hale u Budvar Arény. Zveme nejen vyznavače tohoto sportu, ale i diváky. Můžete se stejně jako minulý rok těšit na bonusový zápas vítězného mužstva turnaje proti hráčům HC Mountfield.

Tohoto turnaje se zúčastní 6-8 týmů. Již jsou přihlášené týmy Vyhořelý hvězdy, Cardiax, Termiti, HC Samson (loni Grinders), Beercelona (loni Senators), Horalové. Dle počtu přihlášených týmů bude upřesněn turnajový systém. Vítěz turnaje pak vyzve v superfinále tým složený z hráčů HC Mountfield. Po skončení turnaje bude připraveno občerstvení.

Turnaj bude odehrán na umělém povrchu v malé hale. Délka zápasu bude upřesněna dle konečného počtu přihlášených týmů (2 x 12 nebo 15 minut nestopovaného času). Hrát se bude s šesti hráči v poli (gólmam + 5), s tenisákem a ofsajdovými pravidly jako v hokeji (zbylá pravidla jako v hokejbalu). Turnaj budou řídit zkušení hokejbalovírozhodčí.