HORALOVÉ VEZOU BODY Z DOBŘAN! 1.liga - 24.10.2021 - 21/22 1. LIGA: DOBŘANY "B" @ HORAL "A" - 3:4

28.10.2021 11:11

HORALOVÉ VEZOU BODY Z DOBŘAN!

foto: ZDE

V krásné dobřanském hokejbalovém svatostánku se odehrál nervydrásající duel, který nakonec vyzněl lépe pro naše barvy!

Již po 67 vteřinách sklepl neposedný míček za domácího gólmana Jiří Štěpánek a černá legie šla do vedení – 0:1. Na konci 8. minuty pak dostali „Šneci“ příležitost ke srovnání skóre, domácí borec zvolil nejen rychlostí florbalové zakončení a jeho pokus nakonec i díky stoickému klidu Tomáše Pixy skončil na tyči. O tři minuty později se však již celá hala otřásala v základech, když smrtící smršť přesilovkových pasů zakončil ostrou ranou Pavel Sloup - 1:1.

Minutu před koncem však další „hopík“ odrazil o výstroj gólmana kapitán rezervy Horalů David Trojan, kterému se tento víkend bodově vydařil – 1:2.

V prostřední části branka nepadla, což však plně vynahradila její třetí sestra. Hned zkraje Pixa vyrazil před sebe a Pavel Smola srovnává z dorážky na 2:2. Za tři minuty pak rychlý kontr zakončil svižnou pumelenicí na vyrážečku Jan Kovářík a obrat byl dokonán – 3:2. Neuběhly však ani další dvě minuty a bylo srovnáno, když se při vlastním oslabení „utrhl“ Jan Bárta a nadvakrát překonal Fukárka – 3:3. V čase 42:27 pak další obrat ve skóre dokonal bekhendovým šťouchnutím Pavel Šilhán – 3:4.

HIGHLANDERS GO!