Horalky ovládly silně obsazený turnaj v Kralupech

12.01.2019 17:28

Výsledky a podrobnosti připravujeme

Na obrázku může být: 11 lidí, smějící se lidé

Ženské celky čeká první letošní prověrka, utkají se na turnaji v Kralupech!

Datum: 09. 01. 2019 Autor: Anna Kuželová       

Zatímco se všechny hokejbalové týmy postupně pustily do zimní přípravy, sedm ženských celků čeká první letošní turnaj. V sobotu 12. ledna se sejdou ve středočeském kraji, konkrétně v Kralupech nad Vltavou, kde prověří svoje síly ve formátu 3+1. Na krytém hřišti je dohromady čeká hned dvanáct zápasů a celkový vítěz bude znám po čtvrté hodině. Dvě družiny na turnaji dokonce složí berounské Fretky a očekává se ten nejkvalitnější dynamický hokejbal.

Už v osm ráno vstoupí do turnaje Fretky s pražskými Rebelkami. Skupina A přivítá opět po roce na hokejbalových hřištích ústecký tým, který se střetne s Plzní. Druhá skupina bude mít o jednoho člena méně. Fretky pošlou do bojů druhý celek, dále dorazí hráčky pardubického Autoskla, které pro letošní ročník zmizely z mapy Ligy žen a posledním účastníkem bude naopak nováček celoroční soutěže, Prachatice.

Zápasy ve skupině budou mít hrací čas 2x10 minut, ten se pak ve vyřazovacích bojích o celkově čtyři minuty prodlouží. Pro jedno družstvo bude základní skupina konečnou, neboť mu bude patřit poslední sedmé místo. Zbylé týmy se naopak utkají napříč skupinami a rozhodnou o konečných pozicích.

Skupina A

8:00 HBC Fretky "A" vs. HBC Rebelky Praha
8:40 DDM Elba Ústí n. L. vs. HBC Plzeň Litice
10:00 HBC Rebelky Praha vs. DDM Elba Ústí n. L.
10:40 HBC Plzeň Litice vs. HBC Fretky "A"
12:00 HBC Plzeň Litice vs. HBC Rebelky Praha
12:40 HBC Fretky "A" vs. DDM Elba Ústí n. L.

Skupina B

9:20 HBC Fretky "B" vs. HBC Prachatice
11:20 HBC H.A.K. Pardubice vs. HBC Prachatice
13:20 HBC H.A.K. Pardubice vs. HBC Fretky "B"