Krajská liga - HIGHLANDERS PT "C" vs. TJ PLATAN PROTIVÍN 0:4

26.02.2018 08:48

Foto: ZDE

Po zimní přestávce se rozběhly hokejbalové soutěže na jihu Čech. V krajské lize se představilo domácí "Céčko" proti Protivínu. A i přes posily z A týmu to bohužel nebylo povedené představení.   

branky Horalů: bohužel nikdo
hosté: 2. Bican (Stropnický) PP; 9. Bican (Stropnický); 32. Bican (Stropnický, Steinocher) PP; 41. Stropnický (Čekan, Bican)  
střely na branku: 27-28
vyloučení Horalů: Půbal, Šilhán, Kotlík x 2 minuty
přesilovky: 1-3 využití: 0-2
rozhodčí: Daněk - Zimandl (pohoda)
Sestava:
Pixa (24/28), Študlar;
Paule - Šilhán; Dojčar - Valenta "C"  - Kotlík
Půbal - Horák; Kafka - Turek - Štěpánek

Veselý - Bednář - Nachlinger

Trenér: Pavel Valenta

Po zimní přestávce se rozběhly hokejbalové soutěže na jihu Čech. V krajské lize se představilo domácí "Céčko" proti Protivínu. A i přes posily z A týmu to bohužel nebylo povedené představení.

Již v čase 0:49 šel za katr Půbal a za další čtvrtminutu už na tabuli svítil stav 0:1. Na modré napřáhl protivínský fenomén Jakub Bican a trefil se přesně. Stejný hráč se pak dostal v 9. minutě do samostatného úniku a nadvakrát překonal Pixu. Zmrzlý kus plastu domácí brankář vyrazil nad sebe a exekutor jej ze vzduchu dostal za jeho záda 0:2.

Druhá část branku nepřinesla, i když měli Prachatičtí několik šancí na korigování stavu. Proti byl však gólman Vojtěch Pavlík, který se ze zimního spánku probudil do dobré formy a působil velmi soustředěně a jistě.

Ve třetí části již domácí hodně otevřeli hru a snažili se o vyrovnání, bohužel bez efektu. Na druhé straně sváděl Jakub Bican souboje s brankářem domácích Tomášem Pixou. Ten ho dvakrát fantasticky vychytal, prvně špičkou betonu zastavil jeho "kličku do prázdné", ve druhém případě předvedl zákrok zápasu, kdy už vleže téměř překonaný vytáhl blafák lemem lapačky do ochranné sítě. Bohužel ani jeho příspěvek však nestačil. J. Bican přeci jen při přesilové hře dokonal svůj čistý hattrick (žádné čepice však nelétaly, protože promrzlá desítka diváků si je raději nechala na hlavě). V 41. minutě pak stál u zrodu akce, která dokonale rozebrala domácí obranu a Petr Stropnický zakončoval mezi kruhy - 0:4.