HIGHLANDERS PT "B" @ SK SUCHDOL N. L. "A" - 2:4 (1:1 1:3 0:0)

29.11.2017 13:07

2017-2018 2.LIGA; 12. kolo; 25. 11. 2017
Hřiště: HIGHLANDERS ARÉNA, PT; diváků: 27 (ausverkauft)

branky Horalů: 12. Valenta (R. Sitter, Eichner); 23. Kotlík (R. Sitter) SH
hosté: 15. Kalát (M. Apfelthaler, M. Dlugoš) PP; 24. Fical (Císař, M. Dlugoš) PP; 27. Kalát (M. Apfelthaler, Císař); 39. Bednář (Kubal) ...
střely na branku: 24-36
vyloučení Horalů: Kotlík (2x), V. Mráz, J. Sitter (2x), Klíma, R. Sitter, Holub, Bílý x 2 minuty + Holub 10 minut OT
přesilovky: 8-9 využití: 0-2 v oslabení: 1-0
rozhodčí: Honzík - Michálek
Sestava:
Holub (32/36);
Bílý/Eichner - R. Sitter; J. Sitter "C" - P. Bárta  - Klíma
V. Mráz - Hudeck; Kott - Valenta - Kotlík
Zimandl - P. Mráz - Čertík
Trenér: Pavel Valenta (licence!! licence!!)
V pokračování béčkového thrilleru "0:14 zemřeš" (na čsfd hodnoceno slušnými 37%) přivítala prachatická rezerva 2. celek SK Suchdol nad Lužnicí. Díky ochotě a slitování nám šli pomoci Míra Kotlík a Radek Sitter z "A" týmu, z Pedagogu pak narychlo přicestoval Pavel "Patýs" Valenta, který měl v nohách zápas za mateřský "C" tým. Přítomnost této trojice byla hodně citelná a pozvedla výkon celého týmu. Tomu z počátku napomohli i sami hosté, kteří do "roklinky" přijeli, dle zpráv vrabců na střeše, v povznesené náladě s vidinou snadného vítězství.
Bohužel jsme z naší převahy z úvodu zápasu vytěžili jen jeden gól, který ve 12. minutě vstřelil právě Pavel Valenta - 1:0. Další šance buď končili mimo nebo na chráničích Milana Šlefra. Důležitý moment pak přišel v závěru třetiny, kdy Suchdol rozebral při přesilovce naši bránicí čtveřici a Jiří Kalát zakončoval do prázdné - 1:1:
Z kraje druhé periody jsme naopak Suchdolským vypálili rybník při jejich přesilovce my - po asistenci Radka Sittera se trefil Jaromír Kotlík - 2:1. Bohužel za pouhou minutu využil další přesilovku Zdeněk Fical a na tabuli svítily opět dvě stejné číslice - 2:2. V rozmezí 27. a 28. minuty pak hosté Kalátem a Bednářem přidali další dva zásahy a přetáhli pomyslnou delší část provazu na svou stranu.
Po celé utkání se na hřišti (ne)pěkně jiskřilo a diváci mohli vidět spoustu dvouminutových trestů a také dvě "desítky", které vyfasovali Dlugoš a Jan Holub, který v druhém utkání po sobě bránil svou čest pomocí svých rukavic.
Shrnutí z kabiny domácích Horalů: "Dobrý zápas, ale je vidět, že spoustě lidem chybí tréninky, popř. fyzička. Mladí se snaží, ale bude trvat než získají klid na hokejkách a vyhrají se. A na "šest lidí" se tato soutěž jednoduše hrát nedá!"

Zobrazit další