HBC Prachatice - SK Tábor "B" 2 : 6 (0:3,1:2,1:1)

27.02.2011 08:52

Hokejbalové jaro začalo !  Prachatičtí hokejbalisté narazili hned v úvodu na jednoho z favoritů soutěže. Po vcelku vyrovnaném průběhu utkání se z vysokého vítězství radovali důraznějsí a přesnější hosté, když třikrát skórovali při neúplném počtu hráčů na hřišti, z toho dvakrát dokonce v oslabení.

"Co říci k utkání ? Bylo zvláštní, pro nás hodně smolné a soupeř ke svému umu měl naopak i velký kopec štěstí. 1. třetina vyrovnaná, ale my dostali 3 góly (2x hráč sám před bránou, jeden nešťastný odraz), 2. třetina náš velký tlak korunovaný gólem, Tábor se dostal jen ke 3!!! akcím v naší třetině, ale opět mu to stačilo na 2 branky. Poslední část kopírovala tu první, snížili jsme na 2:5, ale poslední slovo měli Táborští - opět samotný hráč před bránou." Tak viděl průběh utkání prachatický brankář Pavel Študlar.

"Sobotní zápas nás nezastihl v dobrém rozpoložení, spíše to vypadalo, jakoby tým jindy obětavých a bojovných horalů ještě spal tvrdým zimním spánkem. Chuť a zápal pro hru, nasazení, jiskra, šťáva, to vše nám chybělo. V neposlední řadě štěstíčko při proměňování šancí, ale to přichází ruku v ruce z již zmiňovaným a přeje těm, kteří mu jdou naproti. A to my jsme tentokráte nebyli, proto jsme si vyhrát nezasloužili. " Tak zhodnotil utkání kapitán týmu Honza Turek.