Céčko ze Suchdola bez bodů.

03.10.2017 08:43

2017-2018 KRAJSKÁ LIGA; 4. kolo; 16:00
Hřiště: SUCHDOL NAD LUŽNICÍ; diváků: 29
SK SUCHDOL N. LUŽNICÍ "B" @ HIGHLANDERS PT "C" 6:4 (1:0 3:0 2:4)
branky Horalů: 39. Valenta (Schmidt) PP; 40. Schmidt (Valenta); 42. Schmidt (Valenta, Makovička); 45. Schmidt (Valenta)
domácí: 14. Bednář (Císař, Vrbka); 23. Fical; 26. Hadač (Císař, Kubal); 28. Fical (Kubal, Matoušek) PP; 33. Kohl (Císař); 39. Bednář (Kubal) SH
střely na branku: 27-17
vyloučení Horalů: Půbal (2x), P. Paule x 2 minuty
přesilovky: 3-2 využití: 1-1 oslabení: 1-0
rozhodčí: Martis - Soukup (cajk)
Sestava:
Študlar (17/23), od 38:01 Lux (4/4);
P. Paule - Šíma; Novák - Makovička - Kafka
Půbal - Horák; J. Sitter - Valenta - Schmidt
Stöhr - Nachlinger

Trenér: Pavel Valenta

Podpořeni dobrými výkony i výsledky v minulých zápasech vyrazili na dlouhý "trip" hráči prachatického "C" týmu. Bohužel na předchozí pozitivní vlnu nenavázali a po utkání vládlo na hostující střídačce spíše rozčarování.
V první třetině měli velké šance horalové Pavel Valenta a Tomáš Schmidt, ale ani jeden z nich na všemožně, nicméně účinně chytajícího Aldorfa nevyzráli, i když už oba téměř zvedali ruce. A tak se minutu před úvodní sirénou radovali domácí, když se kolem obránce protáhl Václav Bednář a poradil si i s brankářem - 1:0. 
Druhá třetina prakticky rozhodla o osudu utkání, protože domácím v ní "do kasy" spadlo v podstatě všechno, na co sáhli. V 23. minutě zakončil kombinaci dva na jednoho Zdeněk Fical, jehož rána se od tyče a výstroj gólmana dostala těsně za čáru - 2:0. Za 3 minuty pak vypálil od modré Viktor "Had" Hadač a jeho pokus si přes clonu dostal cestu do sítě - 3:0.
Šanci na zkorigování stavu jsme dostali při přesilové hře, ale Aldorf si dokázal najít míček       i při skryté bombě Jiřího Sittera. V 28. minutě pak naopak při domácí přesilovce vyslal nepříliš ostrou ránu Zdeněk Fical a od Študlarových betonů se míček odrazil za jeho záda - 4:0.
Hostující brankář neměl čisté svědomí ani při z kraje třetí periody, to ho švihem po zemi z ostrého úhlu od mantinelu překvapil kapitán domácích Marcel Kohl - 5:0. A když jej ve vlastním oslabení v 39. Minutě vykoupali nahrávající Kubal a do prázdné skórující Václav Bednář, přepustil své místo Lukáši Luxovi. Ten vyřešil několik ošemetných situací a jeho spoluhráči byli rázem jak polití živou vodou. Ještě v téže minutě dorazil přesilovkou ránu Schmidta Pavel Valenta - 6:1. O minutu později si role vyměnili a v rychlém brejku nahrával z obýváku do kuchyně Valenta na Tomáše Schmidta - 6:2. Dalšími dvěma zásahy (42. minuta a 52 vteřin před koncem) pak svým typickým způsobem (oblouček zpoza branky a střela) dokončil stejný hráč hattrick a završil skóre na konečných 6:4.
Vzepětí v posledních pěti minutách však na zvrat celého utkání nestačilo!