8.kolo 1.OL

16.11.2010 17:13

 

8.kolo 1. OL

SK Suchdol n./L. - HBC PRACHATICE 2 : 8

( 1 : 2, 0 : 4 , 1 : 2 )


 

Prachatičtí hokejbalisté znovu potvrdili, že jejich letošní výsledky nejsou náhodné a z horké půdy v Suchdole přivezli další body. Domácí postavili vše co mohli, dvě obrany a čtyři útoky, (tři pendlové z „A“ týmu hrajícího I.ČNHbL ) aby hostům utkání co nejvíce zkomplikovali. Ti ale mají v současné době již konsolidovaný tým, nenechali se tím rozhodit a šli již v konci druhé minuty do vedení. Domácí vyrovnali v 5.min. při přesilovce ale hosté se prosadili v této třetině ještě jednou a to v 9.min. Nutno podotknout, že na vedení se velkou měrou podílel i výborně chytající Študlar, který hosty několikrát podržel a poměrně vysoká produktivita – 2 góly ze šesti střel. Druhá třetina to ukázala ještě markantněji. Domácí více ale neúspěšně stříleli a hosté dávali branky, tentokrát z osmi střel byli úspěšní čtyřikrát. Po páté brance ve své síti střídali domácí v brance Krejčího ale ani druhý brankář Srnec si moc nezachytal a po necelých dvou minutách pobytu na hřišti inkasoval i on. Tato třetina prakticky rozhodla o výsledku utkání. V poslední části již po dvou minutách hosté přidali v přesilovce sedmou branku a přestože domácí bojovali a stále měli střeleckou převahu, nebylo jim to nic platné. Prachatičtí skórovali ještě jednou čtyři minuty před koncem znovu z přesilovky a domácí pak konečný výsledek již jen kosmeticky upravili v poslední minutě rovněž v přesilovce. Hosté si za velmi dobrý a bojovný výkon vítězství zasloužili.


 

Vyloučení: 7 : 5, přes. 4 : 4, využití 2 : 2.


 

Branky:

Velek 2 ( S.Květoň, P.Bušek), M.Leffler 2 (Turek, Markytán), V.Matoušek (Markytán), Turek (S.Květoň, M.Kadlec), S.Květoň (M.Kadlec), P.Bušek (Turek)

 

Sestava:

Študlar, Prokeš, Turek©, P.Bušek, S.Květoň, M.Kadlec, J.Leffler, M.Leffler, Švácha, Hebík, V.Matoušek, Dojčar, Šebesta, Markytán, Cabák, Bárta, Mík, Velek, Kubička