5.kolo 1.OL + 3.turnaj NHbL ml. dorostu

16.11.2010 16:56

 

V.kolo 1. OL

HBC PRACHATICE – HBC Falcon Č.Budějovice 9 : 0

( 5 : 0, 1 : 0, 3 : 0 )


 

Tým mužů je v letošní sezóně opravdu jako vyměněný. A pociťuje to jeden soupeř za druhým. Tentokrát to odnesl českobudějovický Falcon, se kterým se Prachatičtí v minulé sezóně přetahovali o poslední místo v Regionální lize.

Nebylo to ale tak úplně jednoduché, jak by se podle konečného výsledku mohlo zdát. Tentokrát rozhodla o konečném výsledku již první třetina ve které domácím vyšlo opravdu vše na co sáhli a z osmi střeleckých pokusů pětkrát skórovali. Ve druhé třetině už to tak skvělé nebylo. Falcon se stále více tlačil do útoku ale střelba byla žalostná. Domácí se naopak začali předhánět v sólování a tak v této třetině skórovali jen jednou. V poslední třetině aktivita Falconu opadla a domácím vyšly přesilové hry. Přidali ještě tři branky a podruhé v letošní sezóně se mohli radovat z vítězství bez obdržené branky.

Vyloučení 5 : 8, využití 4 : 0.


 

Sestava:

Študlar,( Lux), Sedláček, Turek©, P.Bušek, S.Květoň, M.Kadlec, J.Leffler, M.Leffler, Švácha, Hebík, V.Matoušek, Dojčar, Šebesta, Markytán, Cabák , Bárta


 


 

Přebor ml.dorostu – 3.turnaj


 

HC ŠD Písek - HBC PRACHATICE 0 : 1

( 0 : 0, 0 : 0, 0 : 1 )


 

Pedagog Č.B. - HBC PRACHATICE 6 : 1

( 3 : 0, 2 : 1, 1 : 0 )

 

Ve třetím turnaji NHbL ml. dorostu si Prachatičtí nezopakovali výkon a výsledky z minulého turnaje a se štěstím si připsali pouze tři body za hubené vítězství nad týmem Písku brankou Cabáka minutu před koncem střetnutí. Ve druhém utkání turnaje již neměl oslabený prachatický tým šanci proti favoritovi soutěže. Čestný úspěch Prachatic zaznamenal Cabák.


 

Sestava: Kacetl, A.Kadlec, A.Bárta, Kotváč, Trojan, Rác, Toušek, Cabák, Konopásek