2.kolo 1.OL + 1.turnaj NHbL ml.dorostu

16.11.2010 16:51

 


 

II.kolo 1. OL

HBC PRACHATICE – Datels BLATNÁ „B“ 13 : 0

( 2 : 0, 3 : 0, 8 : 0 )


 

II.kolo 1.Oblastní ligy potvrdilo vzestupnou výkonnost týmu mužů, kteří svého soupeře jasně přehráli. Jak se ukazuje, mix zkušených hráčů s mladými začíná přinášet výsledky.

Hned od začátku střetnutí bylo na domácích hráčích znát odhodlání konečně po dlouhých letech zase vítězit. Již v polovině třetí minuty šli do vedení a o minutu později dali druhou branku v přesilové hře. To bylo ale z jejich strany na dlouhé minuty vše a do konce třetiny se pak hrála docela vyrovnaná partie. Ve druhé třetině se utkání zlomilo. Domácí v 18.min. střetnutí vstřelili za necelou půlminutu dvě branky a další branka ve 25.min. v síti hostí znamenala konec jejich nadějí na úspěch. Jejich hra se rozpadla a na začátku poslední třetiny inkasovali za necelých osm minut sedmkrát. Pak domácí trochu polevili a poslední branku si připsali na své konto necelé dvě minuty před koncem. Hrálo se velmi slušně a zlepšení v této oblasti šlo domácím viditelně k duhu.

Vyloučení 0 : 1, využití 1 : 0.


 

Branky:

Turek 3 (M.Kadlec 3,P.Bušek), Markytán 2 (Šebesta, J.Leffler), Hebík 2 (Šebesta,J.Leffler, Markytán), Švácha (Turek,Sedláček), Dojčar (Sedláček), P.Bušek (M.Kadlec), V.Matoušek (Sedláček, Švácha), M.Leffler (M.Kadlec,S.Květoň), Sedláček (Cabák)


 

Sestava:

Študlar, Sedláček, Turek©, P.Bušek, S.Květoň, M.Kadlec, J.Leffler, M.Leffler, Švácha, Hebík, V.Matoušek, Dojčar, M.Květoň, Šebesta, Markytán, Cabák


 


 

Přebor ml.dorostu – 1.turnaj


 

Pedagog Č.B. - HBC PRACHATICE 5 : 1

( 2 : 0, 1 : 0, 2 : 1 )

HBC PRACHATICE – HC ŠD Písek 6 : 1

( 2 : 0, 3 : 1, 1 : 0 )


 

Do hokejbalových soutěže vstoupili o tomto víkendu i mladší dorostenci Prachatic. Soutěž se hraje turnajově, protože se jí účastní jen tři týmy. Prachatice hned v úvodním střetnutí narazili na favorita soutěže a přestože mají podstatně méně zkušeností než soupeř, nezklamali. V druhém utkání si pak poměrně lehce poradili se soupeřem z Písku.

Podrobnosti neznáme.