1.Liga 28.4.2019 - Horalové vyhráli i druhé čtvrtfinále - Highlanders - SK Jihlava 4:0 (1:0,2:0,1:0)

29.04.2019 13:34

   

Prachatice - Po sobotní výhře 9:1 nastoupili v neděli ke druhému čtvrtfinále prvoligové soutěže hokejbalistů hráči HBC Prachatice proti SK Jihlava. Zvládli i druhý duel.

Play off I. ligy hokejbalistů: HBC Prachatice - SK Jihlava 4:0.lupa-plus
  • 47 fotografií v galerii > ZDE              
                
Play off I. ligy hokejbalistů: HBC Prachatice - SK Jihlava 4:0. ' Foto: Deník / Vladimír Klíma

HBC Highlanders Prachatice - SK Jihlava 4:0. I ve druhém utkání měli od začátku zápasu Horalové navrch, jejich hlad po gólech však již nebyl takový jako v sobotu. Přesto nebylo pochyb o tom, že vyhrají i druhé domácí utkání.

"První utkání bylo daleko jednodušší než to druhé. Řekl bych, že jsme pod dojmem vysoké výhry v prvním duelu soupeře trochu podcenili. Ale důležité jsou dvě výhry, nedá se odhadnout, v jakém složení na nás Jihlava vyrukuje doma a bude to tam daleko těžší," uvedl k prvním dvěma zápasům čtvrtfinálové série nejzkušenější hráč Horalů Jaromír Kotlík.

V obou zápasech bylo vidět, že si on sám hru skutečně užívá. "Bylo to krásné, já si již užívám každý zápas, ke kterému nastoupím," uvedl s úsměvem Jaromír Kotlík a ke své přesné trefě na 3:0 doplnil: "Povedlo se to. Nemířil jsem tak přesně, ale schovaná střela přes obránce má účinek. Neviděl jsem pořádně ani bránu, ale zkusil jsem to. Brankář také nic neviděl a spadlo to tam. Štěstí, ale každá taková rána má platnost."

    Autor: Vladimír Klíma
Zdroj: https://prachaticky.denik.cz/ostatni_region/horalove-vyhrali-i-druhe-ctvrtfinale-20190428.html