VII.ročník Highlanders Cupu je tady.

17.07.2017 09:28

Profil turnaje: ZDE 

Představujeme účastníky 7.ročníku hokejbalového turnaje. Ti nejlepší filharmonické soubory po roce opět míří do Prachatic rozdávat radost. Za použití svých šikovných rukou zahrají na své kytary ty nejlepší hity umělci z týmů HBC Prachatice, HBC Taurus Plzeň, Zasouvači Braunschweig, Hbc Čejkovice B, Sobotní pohoda, Fialové kobry, Ho(ra)lky a aktuální vítěz Městské ligy J. Hradce Angry Bulls.

Neváhejte a přijďte si užít v sobotu 22.července hokejbalu i jiných požitků.


Turnaj - Již sedmý ročník oblíbeného letního turnaje Highlanders Cup pořádá prachatický hokejbalový klub tuto sobotu 22. července. Turnaj slibuje perfektní podívanou a hokejbal na té nejvyšší úrovni. O ten se postará osmička zúčastněných mužstev se spoustou známých osobností ve svých řadách. Opět se můžeme těšit na několik vítězů Extraligy, hokejbalové reprezentanty, mistry světa, české i slovenské republiky i hráče z řad hokejového Motoru. 

Na sedmém ročníku turnaje se představí osmička mužstev z celé republiky. Zúčastní se Zasouvači Braunsweig (výběr, ve kterém se představí osobnosti jako Novák, Wróbel, D. a M. Hnízdil, Rímský, Marušinec, Stárek a další současní a bývalí reprezentanti), Fialové kobry (loňští vítězové, převážně čeští reprezentanti a extraligoví hráči jako Kudela, Roušal, Kruček, Fejfar, Prážák, Špaček či Šrámek a další), Sobotní pohoda (tým složený z hráčů HC Motor - Gába, Vráblík, Rob, Pýcha, Prokeš, hráčů Písku a dalších osobností), Čejkovice, Taurus Plzeň, Angry Bulls, Ho(ra)lky a pořádající HBC Prachatice
 
Sobotní program začíná v 8 hodin zápasem Čejkovice - Ho(ra)lky a po půl hodinách pokračuje dalšími duely. Týmy jsou rozděleny do dvou skupin po čtyřech, ve kterých se hraje o nasazení do čtvrtfinálových bojů. Ty startují od 14 hodin. První semifinále se hraje v 16.00, zápasy o pořadí začnou o hodinu později. Finále je na programu v 18 hodin. Hrát se bude na 2x12 minut. 
 
Rozdělení do skupin: A - Fialové Kobry, Angry Bulls, Ho(ra)lky, Čejkovice, B - Sobotní pohoda, Taurus Plzeň, Zasouvači Braunsweig, Highlanders.
 
"Věříme, že turnaj nabídne nádherné hokejbalové momenty. Po celý den bude k dispozici občerstvení a reprodukovaná hudba. Na své si přijdou i nejmladší hokejbalisté, pro ně bude připraveno minihřiště, kde si budou moci vyzkoušet přesnost střelby. Ještě jednou zveme všechny příznivce dobrého hokejbalu," hlásí před startem turnaje jeho organizátora Jan Turka.
 
Oficiální stránka turnaje: https://www.facebook.com/highlanderscup/


Fotka uživatele Highlanders Cup.

Fotka uživatele Highlanders Cup.