Náborová akce "Pojď si vybrat co Tě baví" měla velký úspěch.

08.06.2016 16:18

Dvoudenní akce "Pojď si vybrat co Tě baví" pořádaná Sportovním zařízením Prachatice, OV ČUS a sportovními oddílyv Prachaticích v rámci akcí "Jižní čechy olympijské" pod záštitou jihočeského hejtmana mgr. Jiřího Zimoly byl velmi zdařilý podnik. Po oba dhy se vystřídala na prachatických sportovištích více než tisícovka dětí všech věkových kategorií a za krásného počasí si to opravdu užívaly. V hokejbalové aréně bylo velmi rušno, děti si vyzkoušely práci s hokejkou a krátce si mohly mezi sebou i zahrát. Velkým oživením byla přítomnost známých sportovců. V pondělí mezi mladé adepty hokejbalu zavítala Jarmila Kratochvílová a Roman Šebrle, který se okamžitě vmísil mezi hrající kluky a děvčata a nebýt povinností na dalších sportovištích, vydržel by s nimi hrát celý den.

Druhý den přišel mez děti reprezentační hokejový brankář nyní ve službách Čerepovce v KHL, Jakub Kovář. Ten si s dětmi také krátce zahrál hokejbal ale více než tři hodiny se musel věnovat zodpovídání všetečných dotazů dětí a podepisování čehokoliv.

Zkrátka a dobře, nevím jak u jiných sportů ale u hokejbalistů se akce vydařila nad očekávání a ještě před jejím skončením si některé děti přišly pro přihlášky do hokejbalového klubu Highlanders a nábor hokejbalového mládí v Prachaticích skvěle pokračuje.

Tak tedy závěrem velké díky přítomným sportovním osobnostem, organizátorům akce a dobrovolníkům z řad hokejbalistů, kteří se po oba dny dětem věnovali. Ještě jednou DÍKY !

Foto z akce: první den: ZDE    , druhý den: ZDE