Jihočeský výběr U15 má nové vedení z Prachatic

18.02.2017 19:44

Jan Turek, Jan Švácha a Kateřina Nováková (foto: zdroj: Facebook.com)

Jihočeský výběr U15 má nové vedení

Barbora Smudková ' 18.02.2017 17:50:52 ' 125x

Krajská reprezentace U15 - Mládežnický výběr Jihočeského kraje našel pro další dvě sezóny nové trenéry. Spolu s novým mužstvem se realizační tým Jana Turka, Jana Šváchy a Kateřiny Novákové představí na červnovém turnaji v Brně.

Jihočeskou reprezentaci do patnácti let povede nová trojice trenérů z Prachatic. Hlavním trenérem nejlepších hráčů z regionu se stal Jan Turek, se sestavováním a přípravou mužstva mu pak budou pomáhat asistent trenéra Jan Švácha a vedoucí mužstva Kateřina Nováková. Nové vedení krajskému výběru vydrží do června 2018, jihočeskou reprezentaci tak trojice trenérů povede v následujících dvou turnajích krajských výběrů.


Letošní turnaj krajů do patnácti let se odehraje v Brně na stadionu Úvoz 23. - 25. června. Jihočechy kromě konkurence z Prahy, Jihomoravského, Moravskoslezského, Pardubického, Královéhradeckého, Plzeňského, Ústeckého a Středočeského kraje čeká i utkání proti národnímu týmu do čtrnácti let. Sestavování a přípravy výběru pro brněnský turnaj začnou v nejbližších měsících.