ELD sobota29.9.2020 Highlanders - Ústí nad Labem 3:1

04.10.2020 16:57

Zodpovědný výkon přinesl dorostencům zasloužené vítězství!

Po zápasové i tréninkové přestávce přivítali dorostenci ELBU DDM Ústí nad Labem. Úvod zápasu patřil hostům. Domácí nestíhali a pomohli si faulem. Přesilovku hosté chladnokrevně využili a ujali se vedení. Domácím došlo, že už nejsou na středečním tréninku s A-týmem, kde jim stačí hrát na půl plynu a výrazně přidali. Donutili hosty chybovat, využili přesilovku 5:3 a vyrovnali „megapumelicí“ z hole Šimona Daniela. Za stavu 1:1 šli borci obou týmů do šaten.

Druhá perioda se nesla ve zvyšujícím se tlaku domácího celku. Gól visel ve vzduchu, ale trefit branku hostů by domácí v této části nedokázali asi ani vzduchovkou. Hosté udrželi i po této části hry vyrovnaný stav, ale stálo je to hodně sil.

V poslední části zápasu byli domácí jasně lepší. Neutuchající tlak přinesl výsledek. Domácí využili podruhé přesilovku a necelých pět minut před koncem Vašek Fiala strhl vedení na stranu borců s horalem na prsou. Znavení hosté v závěru zápasu pomohli svou nedisciplinovaností domácím vítězství udržet a tak po závěrečné siréně mohli domácí začít slavit první letošní vítězství.

Domácí borci předvedli pěkný výkon a pohledný hokejbal. Promoklé publikum po zápase poděkovalo za pohledný výkon potleskem. K dalšímu zápasu se dorostenci vypravují 11. 10., to je čeká pražské KOVO.

T. Novák

 

STŘELY NA BRANKU 25:17 (6:6, 9:6, 10:5)
VYLOUČENÍ 4:10
PŘESILOVKY 7:3
VYUŽITÍ 2:1
OSLABENÍ 0:0
B: Stankay Filip, Plecerová Justýna
O: Bárta Matěj, Moser Miroslav, Plecerová Patricie, Makovička Ondřej,
Ú: Černý Martin, Daniel Šimon, Fiala Václav, Štěpánek Jan ©, Novák Jonáš, Makovička Jakub, Pešek Jan, Petrášková Ivana, Vokoun Ondřej.